Clip-in hairextensions van OxY geven je haar een natuurlijke look

Hairextensions, ze zijn er al enige tijd en steeds meer vrouwen beginnen ze te ontdekken. Soms zou je willen dat je haar net iets langer is dan normaal, of iets voller en minder futloos dan anders. Met de clip-in hairextensions van OxY kan dit. Je kan zelfs binnen vijf minuten een prachtig bos haar hebben, waar iedere andere vrouw jaloers op wordt. Stel je eens voor dat je een vol bos haar net zo snel of sneller kunt creëren dan elke ochtend je haar uitkammen, plus dat het ook nog eens veel meer uitstraling geeft.

Jij als vrouw bent waarschijnlijk best zuinig op je haar en je wilt het liefst dat je haar er goed bij hangt. Niemand wil futloos haar of eeuwig kammen. OxY heeft daarom speciale clip-in hairextensions die bij ieder haartype en iedere haarkleur matchen. Zo krijg je duidelijk langer haar, voller haar of meer volume. En het hoeft niet op te vallen, want de hairextensions worden effectief vastgeklikt onder je originele haar met ‘eigen’ kleuren. Door het juiste materiaal blijven ze een hele dag goed op hun plek hangen.

De looks van een filmster
Misschien dat je het al door had, misschien ook niet, maar filmsterren gebruiken ook vaak een hairextension. En dit doen ze precies om dezelfde reden als jij het zou doen: Meer uitstraling en een vollere look voor je haar. Zo val je meer op en zullen andere vrouwen jaloers zijn op jouw haar. OxY heeft clip-in hairextensions die makkelijk zijn in het gebruik en een natuurlijke uitstraling hebben.

Die natuurlijke look bereik je niet voor niks, want de extensions van OxY zijn vaak met natuurlijk haar gemaakt. Ook heeft OxY meer dan tien verschillende haarkleuren, maar ook verschillende gewichten en lengtes, zodat je zelf kunt bepalen wat ideaal is voor jou. Het bevestigen is daarna een kwestie van de juiste stappen volgen. Als je hieraan gewend bent, dan zal het bevestigen je nog hoogstens 10 minuten kosten. Heel makkelijk dus vroeg in de morgen. OxY heeft voor jou een speciale instructievideo om je op weg te helpen met de OxY Hairextensions

De voordelen van hairextensions
Maak je haar dus langer of geef meer volume aan je haar. Je kunt ook haarkleuren combineren, zonder dat je hoeft te verven. Zo passen verschillende haarkleuren met het gebruik van extensions perfect bij elkaar. Je kunt je zelfs door OxY laten adviseren of de juiste keuze, als je niet zeker bent van een kleurenmatch. De OxY hairextensions geven een unieke look en zijn makkelijk in het gebruik.