Goede plastische chirurgie bij kliniek Veldhoven

Ik ben inmiddels een vrouw van middelbare leeftijd, mijn kinderen zijn al de deur uit. Omdat mijn man vaak weg is voor zijn werk heb ik de afgelopen jaren een hobby gezocht, niet een hobby waar ik alsnog achter de plantjes blijf zitten, nee ik ben gaan motorrijden. Nooit verwacht dat ik dat op mijn leeftijd nog zal gaan doen. Maar ik kan zeggen dat ik de eerste keer al geslaagd was, en ik mijn rijbewijs kon ophalen. Nu moest ik nog een mooie motor kopen, maar ook deze had ik al snel gevonden. Nu kon ik lekker gaan toeren. Het viel me de laatste tijd wel op dat ik pijn aan mijn schaamlippen kreeg als ik een lange tocht op de motor had gemaakt, vorige week viel me dit ook al op toen ik op mijn fiets wilde stappen. Het doet me altijd wel zeer, maar nooit zo erg. Bij de huisarts liet ik me vertellen dat de pijn kwam doordat mijn buitenste schaamlippen veel te groot waren. Hij verwees me door naar kliniek Veldhoven, waar de plastische chirurg het verhaal van de huisarts bevestigde. Ik zal een schaamlip correctie moeten ondergaan bij kliniek Veldhoven om de pijnklachten te verhelpen.  schaamlip

Kan weer pijnloos motorrijden

Gelukkig heb ik de schaamlip correctie inmiddels ondergaan, en ik kan zeggen dat ik geen pijn meer heb. Ik kan weer naar hartenlust motorrijden, en ook fietsen is geen enkel probleem meer. Ik ben zo blij dat ik eindelijk van die vervelende pijn af ben. schaamlipcorrb