Hier vindt u de beste Kerstpakketten 2016!

logo-2

 groen-kerstpakketVan mijn baas kreeg ik op een donderdagmorgen de opdracht om Kerstpakketten 2016 te zoeken. Dit moest ik zoeken, omdat hij de nieuwste kerstpakketten 2016 wilde zien. Er veranderen namelijk elk jaar dingen en er komen altijd leuke innovatieve en creatieve ideeën bij. Dit vond ik dan ook een leuke opdracht en wilde ik ook uitzoeken. Nu bedacht ik mij dat de baas natuurlijk pakketten voor ons wilt bestellen voor kerst. Het is dan ook aan mij de taak om dit met zo min mogelijk mensen te delen.

Zoeken

Het leek mij verstandig om eens aan vrienden en familie te vragen of zij hier meer van wisten. Ook zij werken bij een bedrijf en weten als geen ander welk kerstpakket het beste was. Vaak kwam Kerstpakkettenplaza.nl voorbij. Bij dit bedrijf zou ik namelijk aan het juiste adres zijn. Op het internet zocht ik uit nieuwsgierigheid meer over dit bedrijf. Het werd dan ook al gauw duidelijk voor mij dat dit bedrijf, het bedrijf is dat wij zoeken. Dit plan heb ik bij mijn baas voorgelegd. Dit vond hij een goed idee en stelde voor om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contacttraditioneel-kerstpakket

De medewerker nam vriendelijk de telefoon op en stond mij gedurende het gesprek netjes te woord. Zij wist duidelijk waar zij het over had en kon mijn vragen zorgvuldig beantwoorden. Overigens zijn er ook veel mogelijkheden. Geweldig! Even later hebben wij twintig kerstpakketten besteld die wij zelf hebben samengesteld. Wij komen volgend jaar hier dan ook zeker terug.