Hier vindt u meer over promotieartikelen

maxilia-logo

Gisteren heb ik een opdracht van een klant gekregen om promotieartikelen te bestellen. Zij hebben binnenkort een evenement waar zij promotieartikelen uit willen delen aan potentiële klanten. Dit vind ik overigens een goed idee en heb ik besloten om hier werk van te maken. Om meer informatie hierover op te zoeken heb ik besloten om terug te gaan naar mijn leverancier, namelijk Maxilia. Zij hebben een geweldige prijs- en kwaliteitsverhouding en hebben mij nooit teleurgesteld.

Maxiliarelatiegeschenken_bedrukken

Een paar weken geleden had ik nog een redelijk lastige opdracht binnen gekregen. Dit is echter geen probleem voor Maxilia. De medewerkers van dit bedrijf staan namelijk open voor uitdagingen en weten als geen ander om hier een goede oplossing voor te vinden. Daarom kom ik ook altijd terug bij dit bedrijf. Nu wil ik de fantastische ervaring nogmaals meemaken. Om meer informatie vrij te geven over de opdracht heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van Maxilia.

Contact35510_35510_202130s_1612_3121_1

Het contact met de medewerkers verliep goed. De medewerker weet nog goed wie ik ben en weet ook met welk bedrijf hij te maken heeft. Het is dan ook fijn om te weten dat zij nog weten wie wij zijn, omdat dit proces velen malen sneller gaat. Wederom is de opdracht geen probleem voor Maxilia. Dit heb ik bij mijn klant gemeld. Diezelfde middag kreeg mijn klant nog een digitale proefdruk binnen, geweldig! Ik hoop de samenwerking met dit bedrijf door te zetten in de toekomst.