In Beuningen heb ik afgereden bij de beste rijschool

logo-rijschool-wesseldijk

Wij zijn net verhuisd naar het mooie Beuningen. Onze kinderen zitten nu ook hier in de buurt op school. De kinderen zijn nu twaalf en zeventien jaar oud. De oudste heeft voor zijn verjaardag een scooter gekregen. Dit vond hij een ontzettend leuk cadeau. Alleen moet hij wel zelf zijn rijbewijs gaan halen. Dit hebben wij hem dan ook uitgelegd. Zelf vond hij dit geen leuk idee, omdat hij er nu voor moest werken. Het was nu eenmaal zo, en hij ging op zoek naar een rijschool.

Voorsteltheorie-cursus-afrijden

Mijn zoon kwam met het voorstel om direct voor zijn autorijbewijs te gaan. Dit vonden wij een goed idee, omdat we aankomende zomer op vakantie gaan met de auto. Mijn zoon kan samen met mijn man de auto rijden. Mijn dochter en ik zitten dan lekker op de achterbank. Goed idee! Hiervoor wilde ik ook geld opleggen, bij wat hij gespaard had voor zijn rijbewijs.

Zoeken

Zelf hebben we vroeger bij Wesseldijk afgereden. Zij zijn namelijk de beste rijschool in Beuningen en omstreken. Om te kijken of dat nu ook nog zo was, heb ik op internet verschillende rijscholen naast elkaar gezet. Het is dan inderdaad zo. Verkeersschool Wesseldijk is veruit de beste rijschool hier in de buurt. Het slagingspercentage is nog steeds zeer hoog en de prijs- en kwaliteitsverhouding is realistisch. Hier gaat onze zoon afrijden. We hebben voor de volgende week al een proefles ingepland. Ook gaan we ze aanraden bij vrienden en familie.wesseldijk-rijbewijs