Sauna kachels vervangen

bodyfit_lang2-logo

schavis_saunakachel_basicToen ik het huis kocht waar ik in nu in woon wist ik al dat het een en ander vervangen moest worden. Het huis was redelijk nieuw, maar er waren een paar dingen zoals de sauna kachels die vervangen moesten worden. De sauna kachels had ik als laatste op mijn lijstje gezet, omdat ik daar toch niet elke dag gebruik van maak. De kachel die er in zat deed het wel, maar deze was nu ook echt aan vervanging toe.

Makkelijk besteld

Eigenlijk wist ik niet zo goed bij welke winkel ik langs moest gaan en daarom ben ik via het internet op zoek gegaan. Al snel kwam ik terecht op de website van Bodyfitwebshop.nl en daar zag ik dat ze sauna kachels verkochten. In het begin dacht ik dat sauna kachels helemaal op maat gekocht moesten worden, maar dat hoefde helemaal niet.

Op de website van Bodyfitwebshop.nl boden ze universele sauna kachels aan en dat was precies wat ik zocht. De prijzen op de website waren ook nog eens een heel stuk goedkoper in vergelijking met andere bedrijven.

saunastenen_opgietVoordat ik ging bestellen, wilde ik eerst zeker weten hoe het zat met de garantie. De persoon aan de telefoon heeft mij voldoende informatie gegeven en daarom heb ik dezelfde avond nog de sauna kachel besteld.

Het monteren van de kachel ging heel erg makkelijk. De gebruiksaanwijzingen waren duidelijk en dezelfde dag kon ik nog van mijn sauna genieten. Alles aan Bodyfitwebshop.nl vond ik fijn en daarom heb ik ook sauna stenen besteld!