Sporten in Den Bosch bij Training Station 073

Sporten

Sporten in Den Bosch kan natuurlijk op verschillende plekken en op verschillende sportscholen. Toch wil ik een unieke sportschool aan je voorstellen en wel Train Station 073. Deze sportschool heeft namelijk een uniek concept met drie verschillende stations waar je op verschillende manier kunt trainen.

Sporten in Den Bosch

Sporten in Den Bosch bij verschillende stations

Je kunt sporten in Den Bosch bij drie stations: boxing station, power station en fun station. Het boxing station staat in het teken van allerlei vecht- en verdedigingssporten zoals boksen en kickboksen. Bij het Power Station staat krachtsport centraal maar wel op een andere manier dan bij een standaard sportschool. Bij Train Station 073 sport je namelijk altijd onder begeleiding van een personal trainer. Een afwisselende training met functionele oefeningen die zorgen voor echt resultaat. Tot slot is er het fun station. Hier staat sport en spel centraal met allerlei balsporten. Er wordt natuurlijk serieus getraind maar door het spelelement heb je dat minder in de gaten. Bij dit station staat coördinatie, snelheid, afvallen en balans centraal.

Train Station 073

Inschrijven = sporten

Als je gaat sporten bij Train Station 073 dan krijg je toegang tot een app. Via deze app kun je je inschrijven voor de trainingen. Als je je inschrijft word je ook geacht om er te zijn. Het is dus wat minder vrijblijvend dat bij een doorsnee sportschool maar voor velen is die stok achter de deur ook wel prettig. Je kunt kiezen voor een training in groepsverband op een van de stations. Hiervoor geldt een maximum van 10 personen per station. Je kunt ook vrij trainen met een personal trainer. Je volgt dan je eigen training op een station naar keuze. De personal trainer begeleidt dan de hele groep van maximaal 12 personen.

Wil je weten of deze manier van sporten ook voor jou iets is? Meld je dan aan voor een gratis proefles!