Spraakles bij Niek

Een goede kennis van mij adviseerde mij een maand geleden om eens een afspraak te maken bij Niek van Klaveren. Hij geeft les in muziek en zorgt ervoor dat ja spraak en timing goed is. Veel zangers of zangeressen hebben last van hun spraak. Gelukkig zijn er mensen die je hierbij kunnen helpen. Zo kwam ik terecht bij Niek en heb ik direct een afspraak gemaakt. Tijdens mijn eerste lessen verliep alles heel goed. Je word duidelijk aangestuurd en de tijd word goed benut. 

Niek hanteert hele scherpe prijzen en als je het vergelijkt met overige bedrijven al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om bij Niek spraakles te nemen, want hij beschikt over alles wat je als klant zijnde wenst van een leraar. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en kwaliteit, dus wat wil je nog meer?

Fijne man

Niek is een hele spontane man, die iedereen de juiste kant op kan duwen. Naast spraakles geeft Niek ook les in klassiek en zangles. Door zijn kennis en ervaring weet hij precies wat er nodig is om jou te verbeteren. Het is daarom aan te raden om de website te bekijken voor meer informatie. Je kan te allen tijde contact opnemen.