Tonymoly

Tonymoly is een Koreaans huidverzorgingsmerk dat vooral bekend staat om haar unieke verpakkingen: crèmes in de vorm van een panda of lippenbalsem omhuld in een banaan. Maar naast de leukste verpakkingen weet het merk ook producten te leveren van een hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier garandeert Tonymoly een stralende, jonge huid. Bij Beautyfashionshop is het innovatieve merk nu verkrijgbaar en shop je de effectieve producten altijd voor een vaste lage prijs. Tonymoly heeft haar producten opgedeeld in verschillende productlijnen die je natuurlijk bij Beautyfashionshop kan vinden.

Ook de Tonymoly I’M REAL productlijn is verkrijgbaar bij Beautyfashionshop. Deze lijn bestaat uit elf verschillende sheetmaskers die elk hun eigen geweldige werking hebben. Ieder masker bestaat uit drie lagen die gedrenkt zijn in een serum van hoogwaardige ingrediënten. De Ginseng variant voorziet de huid van meer elasticiteit en geeft het een enorme hydratatie boost. Het Tonymoly I’M REAL Pearl Sheet Mask is een hydraterend masker dat gemaakt is van natuurlijke ingrediënten die een doffe en vermoeide huid bestrijden. Dit masker is zorgt voor een oplichting van de huid. Het I’M REAL Acerola masker laat de vermoeide huid weer tot leven komen dankzij vitamine C. Een andere variant is met Charcoal dat gifstoffen en onzuiverheden weet te verwijderen. Misschien is jouw huid een beetje van slag en kan deze wel wat kalmering gebruiken. Dan is het Tonymoly I’M Real Teatree Sheet Mask iets voor jou. Voor het verwijderen van vuil is de Tomato variant zeer geschikt. Het avocado masker voedt de huid intensief, terwijl het aloe masker de huid intensief weet te hydrateren. Het Tonymoly I’M REAL Rose Sheet Mask zal de huid verkwikken en de Cherry Blossom variant zorgt voor een stralende glow. Tot slot is er het I’M REAL Seaweed masker dat je huid zuivert en hydrateert. ‘

Maar niet alleen voor gezichtsmaskers ben je bij Tonymoly aan het juiste adres. Het merk heeft verschillende producten van gezicht crèmes tot reinigers en van oogmaskers tot anti-poriën balsems. Alle items zijn voor een betaalbare prijs te verkrijgen bij Beautyfashionshop. Niet alleen vind je hier geweldige Tonymoly producten, ook andere merken van hoge kwaliteit worden hier aangeboden. Voor iedere huid en iedere portemonnee weet Beautyfashionshop de beste verzorging aan te bieden. Ben je er nog niet achter welke producten geschikt zijn voor jouw huid? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om persoonlijk advies op maat te geven.