Voor een DJ huren kun je bij Evenses terecht

Een goede DJ huren kan leiden tot een lange zoektocht. Op het internet wordt er van alles aangeboden en als klant kun je van tevoren niet weten wat je in huis haalt. Als je zelf een feest of evenement organiseert wil je er graag zeker van zijn dat alles goed voor elkaar zit en er goede muziek gedraaid wordt. Bij Evenses worden alleen de beste artiesten aangeboden. Zo zijn ook alle DJ’s die worden aangeboden uitvoerig getest. Hierdoor kunnen klanten verzekerd zijn van een DJ die het publiek aanvoelt en zijn of haar vak goed verstaat.

 

DJ’s draaien platen en maken de sfeer
DJ staat voor Disc Jockey. Zo’n Disc verwijst eigenlijk nog naar de oude grammofoonplaat. Tegenwoordig gebruiken DJ’s vaak digitale versies van zulke platen. Door gebruik te maken van verschillende draaitafels kunnen nummers door elkaar heen gemixt worden. Soms wordt dat gedurende een heel nummer gedaan, met bijvoorbeeld de beat van het ene nummer en de zangpartij van de andere. Nog vaker worden de meerdere draaitafels gebruikt om een nummer in het volgende te laten overlopen. Bijvoorbeeld door het ritme op te voeren zodat deze overeenkomt met het nummer dat komen gaat.

 

Boek bekende DJ’s via Evenses
Alle DJ’s die worden aangeboden bij Evenses zijn dus van een hoog niveau. Het is ook mogelijk om echte wereldtoppers in te huren. Bij Evenses zijn de grootste namen aangesloten en deze zijn allemaal bereid om bij jou te komen spelen. Nederlandse DJ’s behoren tot de absolute wereldtop en vaak zijn het DJ’s van de Hollandse school die de lat keer op keer hoger leggen. Dat bleek bijvoorbeeld al in 2004, toen Tiesto die openingsceremonie van de olympische spelen mocht voorzien van muziek. Bij Evenses worden de grootste namen binnen de DJ wereld aanboden. Grote namen zoals bijvoorbeeld Fedde le Grand, Martin Garrix en feestgroep The Partysquad zijn door iedereen te boeken. Gasten zullen versteld staan als ze zien dat jij het voor elkaar hebt gekregen om deze artiesten op jouw feestje of evenement te laten spelen.