Beton ciré in de badkamer

Veel mensen gebruiken beton ciré bijvoorbeeld in hun keukens of woonkamers, echter is het ook zeer geschikt om deze kalkverf te gebruiken in een badkamer. Wil je een stoere, industriële betonlook in de badkamer, dan is betonlook verf hier de perfecte oplossing voor. Beton ciré is erg goed bestendig tegen vocht en andere beschadigingen, wat het dus een zeer goede optie maakt voor in de vochtige badkamer. Beton ciré kleuren bestaan vooral uit verschillende soorten grijs tinten.

Duurzame optie voor je badkamer

Beton ciré producten zijn een duurzame optie voor je badkamer. De verschillende componenten waaruit beton ciré bestaat zijn namelijk 100% milieuvriendelijke materialen. Het product is ook op een natuurlijke wijze waterdicht gemaakt, er is dus geen gebruik gemaakt van giftige stofjes om het natuurlijke product op een onnatuurlijke manier waterdicht te krijgen. Het product is naast waterdicht ook nog eens slijtvast, hierdoor is het onderhoudsvrij en hoef je er dus bijna niet meer naar om te kijken nadat het is aangebracht in je badkamer. Ideale oplossing als je dus niet veel tijd kwijt wilt zijn aan het onderhouden van je badkamer.

Voordelen van beton ciré

Beton ciré is een type betonstuc dat 100 % waterdicht is. Naast waterdicht heeft beton ciré nog meerdere goede eigenschappen. Het is namelijk slijtvast, er zal weinig tot geen slijtage komen naar langere tijd. Ook is het product naadloos, het is dus een groot geheel. Het product is ook zeer hygiënisch, bacteriën en andere ziektekiemen zullen niet overleven op dit oppervlak. En het product heeft een zeer modern design, het geeft een stoere, industriële look aan je ruimte. Omdat het product waterdicht is kan het in de gehele badkamer aangebracht worden, zelfs in de douchecabine. Omdat het product gemaakt is van natuurlijke en organische middelen, kunnen er geen schimmels ontstaan op het product. Omdat er geen schimmels op kunnen komen, is het dus zeer geschikt voor de doucheruimte!