Blond bierpakket cadeau doen

blond bierpakket

Blond bier is een heel populaire biersoort. Koop online via de Hopt website een blond bierpakket. Daar kun je iedereen mee verrassen ook zelf ben je een goed doel voor deze verfrissing. De inhoud van dit pakket is 11 flesjes blond bier en een mooi bierglas om dit smaakvolle bier te proeven. Op de Hopt website zie je precies welke biertjes in het pakket zitten.

Meteen kijken en een bestelling plaatsen, nu met 10% korting. Bekijk ook de andere bierpakketten voor ideetjes en inspiratie als je een cadeau nodig hebt. Heb jij je Vaderdagcadeau al in huis? Ja, prima dat is op tijd! Nee, maak dan een keuze uit het reuze assortiment. Je slaagt hier gegarandeerd. De tijd dringt dus plaats die bestelling, nu tijdelijk (tot 18 juni) zonder verzendkosten als je 100 euro besteedt in de webshop. 

blond bierpakket

Blond bierpakket voor elke gelegenheid

Vaderdag in zicht, een verjaardag, samen EK kijken, er zijn zoveel gelegenheden om de voorraad bier aan te vullen. Dat kan met een Blond bierpakket met een inhoud van 11 flesjes bier en een glas of bestel er meer, zodat je op de  verzendkosten bespaart. Tot 18 juni loopt namelijk de actie: bij besteding van 100 euro betaal je geen verzendkosten.

Voor nog meer korting bekijk je de aanbiedingen van bijvoorbeeld grote bierpakketten, flesjes maar ook blikjes bier. Let op de bodemprijzen. Korting, een actie, een aanbieding maak er gebruik van. Ze zijn er voor jou.