Bouw-handel.nl

Bouw-handel.nl is dé webshop voor al jouw bouwonderdelen. Bij bouw-handel ben je aan het juiste adres voor alle lichtkoepels, dakramen, Ubbink Velux, deurluifels, vlizotrappen, ISOduct rookkanalen en polyester bakken. Het is een groot assortiment maar de prijzen zijn scherp en ze leveren snel! Je kunt je bouwproducten zelf samenstellen naar keuze.

Producten: bouw-handel.nl

  • Lichtkoepels: complete lichtkoepel sets met dakopstand, losse lichtkoepels, ventilerende dakkoepels, megatube daglichtbuizen en koepels met een dakbetreding functie.
  • Dakramen: FAKRO assortiment bestaand uit: tuimeldakramen met verhoogde tuimelas en uitzet-tuimeldakramen. Ook verkopen ze dakraam accessoires zoals zonweringen, elektrische bediening etc. Ze zijn in alle dakraam maten leverbaar en makkelijk te combineren met decoratie voor dakramen zoals rolgordijnen of zonwering etc.
  • Deurluifels: luifels in de gewenste maat en uitvoering, eventueel met montage. Deurluifels zijn niet alleen voor de mooiheid maar zijn ook zeker erg praktisch als afdak voor je voordeur.
  • Rookkanalen: ISOduct rookkanalen is het veiligste rookkanaal. Biedt je een maximale veiligheid voor je woning en je bespaart ook nog eens geld.
  • Vlizotrappen: je kunt elke vlizotrap uit het FAKRO assortiment bestellen. Ze worden geleverd binnen 3 werkdagen of je kunt hem ophalen in Nieuw-Vennep of Groesbeek. Ze hebben allemaal 3 jaar garantie en zijn gemaakt van FSC gekeurd hout.

Wil je meer informatie weten over Bouw-handel.nl? Kijk dan op de website of neem contact op via e-mail of telefoon. Ze helpen je graag!