drogisterij huizen

Afgelopen week kwam ik erachter dat wij ook een drogisterij Huizen hebben. Ik kreeg het te horen van een goede vriendin van mij. Volgens haar zou er op het winkelcentrum een drogisterij zijn. Ik ben vervolgens gaan zoeken op Google onder ”drogisterij huizen” en dat is inderdaad het geval. Wat mij al direct opviel op de website is dat zij erg veelzijdig zijn. Zij beschikken over een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. 

Op het internet zag ik al dat er veel positieve recensies staan over dit bedrijf. Dat is voor de klant ontzettend belangrijk!thermometer-temperature-fever-flu-1-300x200

Make-up gehaald.

Aangezien zij beschikken over een groot assortiment ben ik direct make-up gaan halen. Wat betreft de kosten zijn zij erg voordelig en als je het vergelijkt met soortgelijke bedrijven al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om hier eens heen te gaan. Zij hebben veel verzorgingsproducten, make-up, medicijnen etc.

Op de website vind je veel informatie over het assortiment. Verder vind je de openingstijden en contactgegevens erop terug. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail. Drogisterij Huizen staat je graag te woord.