Elektrische bakfiets in trek onder Nederlanders

Elektrische bakfiets

Niet alleen de elektrische variant van een regulier model fiets wint aan populariteit. Ook de elektrische bakfiets is in opkomst onder Nederlandse consumenten. Dit elektrische model is ideaal voor mensen die hun kinderen dagelijks op de fiets naar school, of bijvoorbeeld naar de sportclub brengen. Zeker in de herfst, wanneer het buiten flink kan waaien, is het niet altijd even prettig om met de fiets op pad te moeten. Dankzij de krachtige 600 Wh accu waarvan bijvoorbeeld de Dolly bakfiets voorzien wordt, vormt deze tegenwind niet langer een obstakel. De krachtige accu is niet de enige reden om voor deze fietsen te kiezen. 

Voordelen van een elektrische bakfiets

Elektrische bakfiets

Wanneer we kijken naar de elektrische bakfiets die door Dolly op de markt wordt gebracht, zijn verschillende andere voordelen op te merken. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat deze fietsen voorzien worden van kwalitatief high-end componenten. Kijk naar de hydraulische schijfremmen voor een optimale veiligheid. Of wat te denken van de mogelijkheid om traploos te schakelen? Het past bij hetgeen je van een zeer stabiele en comfortabele fiets mag verwachten.  

Elektrische bakfiets

Service aan huis bij een fiets uit Nederland 

Niet alleen is Nederland een echt fietsland. Ook produceren we hier zelf fietsen! De reeds geïntroduceerde bakfiets van Dolly is hier een voorbeeld van. Het feit dat de fiets in Nederland geproduceerd wordt zorgt er onder meer voor, dat deze snel leverbaar is. Daarbij biedt het bedrijf je een uitgebreide service aan huis. Onder meer voor het onderhoud aan de fiets.