Shortlease Arnhem

Autoverhuur

Wanneer je woonachtig bent in Arnhem of omgeving en op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om een auto te leasen is Shortlease Arnhem bij uitstek het aangewezen bedrijf. Bij JM-autoverhuur is het mogelijk om op shortlease basis een auto te huren.

Een shortlease overeenkomst is eigenlijk een contract wat zich tussen een full-operational contract en een huurovereenkomst bevindt.

Shortlease Arnhem

De vrijblijvenheid van een huurcontract wordt eigenlijk gecombineerd met het gunstige tarief van een shortlease-overeenkomst. Shortlease is zeker niet duurder dan een full-operational contract. Er hoeft geen langdurige- of grote investering te worden gedaan. Een shortlease-contract kan op elk moment worden opgezegd.

Lage tarieven en flexibele voorwaarden

Leasen bij Shortlease Arnhem geeft voor privépersonen een grote keus uit het ruime aanbod personenauto’s. Een aantal voordelen zijn;

  • Minimale looptijden
  • Leasecontract per dag opzegbaar
  • Leasen geeft geen financieel risico
  • Snelle levering

Bedrijfswagens leasen

Shortlease

Bij Shortlease Arnhem bestaat ook de mogelijkheid om bedrijfswagens en busjes te huren. Flexibel, goedkoop en betrouwbaar leasen. Er is keus uit een aantal bussen en bedrijfswagens. Voor iedere klus een geschikte bus. Van 3m3 tot een groter model bus van 14m3. Eventueel kan ook een bakwagen worden gehuurd. Wil je zelf je verhuizing regelen? Er worden kosteloos steekwagentjes en verhuisdekens aangeboden. Voor alle adviezen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Shortlease Arnhem.

Personenauto huren

Op zoek naar de geschikte lease auto waar je verder geen omkijken meer naar hebt? JM-autoverhuur heeft voor ieder privépersoon of bedrijf de geschikte auto. Shortlease geeft je meer vrijheid omdat je een all-in bedrag betaalt. Geen gedoe met verzekeringen etc. Shortlease Arnehm regelt verder alles. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Je hoeft alleen nog maar te zorgen voor een volle tank.

Ga voor contact naar de website. Telefonisch kan altijd een personenwagen gereserveerd worden.