Glazen deurluifel

Glazen deurluifel

Glazen deurluifelBen jij op zoek naar een glazen deurluifel? Dan heb ik een goede tip voor je. Kijk maar eens op www.luifel.com! Hier kun je een enorm aanbod van glazen luifels bekijken en direct online bestellen. Je kunt kiezen voor verschillende glassoorten en glaskleuren, zoals helder of mat. Ook vind je altijd een luifel die perfect bij jouw woning past, want ze zijn verkrijgbaar in alle gangbare formaten. Neem eens een kijkje op de website en laat je verrassen door de scherpe prijzen!

Glazen deurluifelEen glazen deurluifel is mooi én praktisch

Onlangs was ik op zoek naar een glazen deurluifel en kreeg ik ook de tip om eens op www.luifel.com te kijken. Al snel had ik een mooie strakke deurluifel gevonden zonder al te veel poespas. Dit past wel bij de moderne uitstraling van onze woning. De dragers zijn gemaakt van edelstaal en het glas is helder van kleur. Naast het visuele gedeelte is deze luifel natuurlijk ook heel praktisch. Als het regent wordt het water aan de voorzijde afgevoerd en natuurlijk sta je zelf altijd droog. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je in de regen staat omdat je je sleutels moet zoeken? Dit is voor mijn nu verleden tijd! Ik ben dan ook enorm blij dat ik hier mijn glazen deurluifel heb gekocht. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een goede service. Ik heb namelijk nog even gebeld omdat ik wat vragen had over de montage en ik werd erg vriendelijk te woord gestaan.

Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is dat de luifel werd geleverd met al het montagemateriaal. Hiermee kun je zelf heel gemakkelijk de glazen deurluifel ophangen. Ben je zelf niet handig of zie je dit niet zitten? Dan kun je de montage natuurlijk ook overlaten aan luifel.com. Er komt dan een ervaren monteur bij jou langs en die hangt de luifel netjes op. Zo heb je er zelf helemaal geen omkijken naar!