Op vakantie heerlijk zwemmen

camping met zwembad

Een vakantie waar je niet kunt zwemmen is natuurlijk geen vakantie, maar daar hoef je bij deze camping met zwembad niet bang voor te zijn. Een subtropisch zwemparadijs, waterspeeltuin en een verwarmd buiten golfslagbad zorgt ervoor dat je overal op het park af kunt koelen. Waterpret hoort nu eenmaal bij een leuke vakantie, kinderen vinden het geweldig en vermaken zich urenlang iedere dag weer. De ouders kunnen toekijken op het strandje bij de roeivijver en ontspannen in de zon liggen, of natuurlijk lekker mee zwemmen in het zwembad binnen of buiten.

Echt waterpret in een van de zwembaden

camping met zwembad

Als we het over een camping met zwembad hebben dan bedoelen we ook een echt zwembad, waan je even alsof je op een prachtig eiland in de caribbean bent. Twee heerlijke baden van maarliefst 30 graden, waterglijbanen, een kindvriendelijke stroomversnelling en een familieglijbaan zijn maar een aantal faciliteiten die het zwembad heeft. Wil je even bijkomen dan kun je dit doen op het buitenterras en heerlijk liggen op de ligstoelen.

Na het zwemmen lekker eten met het hele gezin

camping met zwembad

Na een middag zwemmen met het hele gezin moet er natuurlijk wel iets gegeten worden, je hebt verschillende mogelijkheden waar je wat kunt eten. Neem je een snel hapje dan kun je dat doen in de snackbar, wil je genieten van een heerlijk diner in een luxe restaurant dan is dit ook mogelijk. Op deze manier heb je op De Leistert een perfecte vakantie wanneer je een camping met zwembad zoekt. Vergeet ook de andere activiteiten niet die er te doen zijn.