Raamfolie in alle soorten en maten

Op zoek naar verschillende soorten raamfolie die je kunt gebruiken voor allerlei doeleinden? Raamfolie – Plak het Zelf is de partij om dit te laten verzorgen, of het nu om eenvoudige letters gaat of ingewikkelde logo’s en tekeningen op de folie. Strepen, borders, logo’s, speciale tekens en nog veel meer kun je bij ons laten maken. Ook voor de privacy is raamfolie geschikt, wel daglicht in je praktijk maar niet naar binnen kunnen kijken. Ook privé te gebruiken in bijvoorbeeld de huiskamer tegen inkijk.

Raamfolie - Plak het Zelf

Tijdelijke folie met statische folie

Statische raamfolie is bedoeld om tijdelijk aan te brengen, is er bijvoorbeeld iemand 50 jaar geworden, of iemand heeft een baby gekregen dan kun je tijdelijk deze sticker op je raam plakken. Maar ook voor evenementen en beurzen is de statische folie geschikt. De folie kun je zowel aan de binnen of buitenkant van het raam aanbrengen. Veel bedrijven gebruiken de folie om tijdelijke acties te promoten. Is de actie voorbij of wil je de folie weer verwijderen dan blijven er geen lijmresten achter de ondergrond.

Gesneden vinyl letters

Raamfolie - Plak het Zelf

Ook letters die gesneden zijn uit vinyl zijn te verkrijgen bij Raamfolie – Plak het Zelf. Iedere reclame uiting is eenvoudig aan te brengen op je raam, ook het verdelen onder meerdere ramen is natuurlijk een optie. Met de online ontwerper kun je van alles toevoegen aan je letters, strepen, figuren of plaatjes eigenlijk is alles mogelijk. De letters zijn makkelijk aan te brengen op de ramen, door de letters heen kun je niet naar binnen kijken.