Schoonheidssalon in Arnhem

Pigmentvlekken

Op zoek naar een goede schoonheidssalon in Arnhem, dan ben je bij Rein Skin Institute aan het juiste adres. Kim Rengelink is hier de eigenaresse en huidspecialiste. Zij zit ongeveer 20 jaar in dit vak en heeft hierdoor veel kennis en ervaring opgebouwd. Voor bepaalde behandelingen kan je hier goed terecht. Er zijn hier nog meer specialisten aan het werk. Zoals een schoonheidsspecialiste en een huidtherapeut. Ieder heeft zo haar eigen specialisme. Zoals een behandeling voor acne, een huidverbetering, een anti-aging en veel meer. Wanneer je hier een behandeling wilt hebben, is het aan te raden om een afspraak te maken. Dit kan je online doen, door jouw gegevens hier achter te laten op het contactformulier.

Vale huid

Naar de schoonheidssalon in Arnhem

Een online afspraak maken is zo gedaan. Online even het betreffende formulier invullen en verzenden. Meteen wordt er contact opgenomen om een afspraak te maken. Ook voor de mensen die overdag geen afspraak kunnen maken, is het fijn om te weten dat er ook in de avonduren en zelfs op de zaterdag een afspraak gemaakt kan worden.

Omdat ik van mijn puberteit af aan al zeer veel last van acne had, ben ik hier terecht gekomen. Ondanks meerdere zalfjes en behandelingen ben ik er niet vanaf gekomen en kamp nog steeds met deze verschrikkelijke huidaandoening.

Acne

Weer een stralende huid

Nadat ik een afspraak online had gemaakt is er eerst gekeken hoe mijn huid eruit zag. Een intake en een huidanalyse werden gemaakt. Hierna is er een behandeling opgestart. Er zijn diverse behandelingen te krijgen, maar niet alle behandelingen zijn voor iedereen geschikt. Daarom is het heel belangrijk dat de huidanalyse nauwkeurig wordt uitgevoerd. Mijn behandeling heeft een zeer goed resultaat geboekt en mijn huid ziet er weer stralend uit.