Philips Airfryer

cam_display_TVC_wk45_airfryer

Volgens Philips is de Philips Airfryer de heteluchtfriteuse met 100% krokantgarantie! Een aanrader dus. En om het helemaal mooi te maken kan je de Airfryer nu 30 dagen op proef nemen. Wanneer je dan niet tevreden bent kun je de Philips Airfryer terugsturen en ontvang je je geld terug! De unieke kans om deze heteluchtfriteuse dus uit te proberen.

 

Hoe werkt de Philips Airfryer?

Altijd al willen bakken, frituren, roosteren en grillen met je frituur? Door een unieke combinatie van circulerende hete lucht is dit allemaal mogelijk! De hete lucht circuleert snel en precies om zo de ideale temperatuurbalans te creëren in de Philips Airfryer. Deze technologie wordt ook wel de Rapid Air-technologie genoemd. Je maakt je voedsel op deze manier knapperig van buiten en mals vanbinnen. Met deze technologie kun je verse frietjes met tot 80% minder vet bereiden. Dit is in vergelijking met een conventionele frituurpan.

 

Rare luchtjes en lastig schoonmaken is verleden tijd.

De Philips Airfryer is gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Na iedere keer gebruiken kun je hem kort even afspoelen en één keer per maand maak je hem een keer goed schoon. Dit kan op verschillende manieren. Daarnaast zijn de onderdelen van de Philips Airfryer ook vaatwasser bestendigd. Je kan ook voorkomen dat het verwarmingselement vies wordt door gebruik te maken van een spatdeksel. Op deze manier spettert er nooit vet naar boven en zal de Airfryer dus ook niet gaan roken, zoals soms bij andere heteluchtfriteuses gebeurt. Daarnaast laat de Airfryer geen vieze luchtjes achter! Kortom, een top apparaat om je alleen bezig te houden met de voordelen van het frituren in huis!

 

Mogelijkheden van de Philips Airfryer

Je kunt zelf de temperatuur instellen en de tijd instellen met behulp van het digitale scherm. Ook heb je een grote bereidingscapaciteit en bak je met de Rapid Air-technologie ieder gerecht op de lekkerste manier!