Snackwagen met heerlijk eten reserveren op Snackmobiel.nl

Snackwagen

SnackwagenOp de site van Snackmobiel kun je een snackwagen huren voor jouw feest of evenement. Dit is een leuke en unieke manier van catering en je hebt er zelf helemaal geen omkijken naar. Het enige wat je hoeft te doen, is een reservering plaatsen op de door jou gewenste datum. Snackmobiel regelt vervolgens dat de snackwagen bij jou op locatie komt en ook zullen er mensen in de kraam staan. Zij zorgen voor heerlijke, vers bereide frietjes en snack die je gasten zelf kunnen halen.

Snackwagen was een groot succes!

Zelf heb ik erg goede ervaringen met de snackwagen. Wij hebben onlangs namelijk uitgebreid gevierd dat mijn man 50 werd en het leek ons leuk om ook wat extra’s aan de catering te doen. Een vriendin zei toen dat ik eens op Snackmobiel.nl moest kijken en ik werd al snel enthousiast! Je kunt zelf aangeven op welke dag en welk tijdstip je de frietkraam wilt inhuren en ook kies je uit één van de menu’s. Je hebt dan dus ook de keuze uit allerlei prijsklassen. Omdat het een redelijk klein gezelschap was en het ons met name ging om een kleine snack aan het eind van de avond, hebben wij gekozen voor 1 friet en 1 snack per persoon. Dit menu kun je kiezen bij een gezelschap tot maximaal 110 personen. Je betaalt hiervoor dan gewoon een vaste prijs. Dit was voor ons een ideale oplossing! Onze gasten konden zo een heerlijke puntzak friet halen en kiezen voor een snack zoals een frikandel, kroket, kaassoufflé of kipcorn.

SnackwagenJe kunt er natuurlijk ook een uitgebreider menu kiezen. Afhankelijk van wat je kiest, spreek je vooraf een vaste prijs per persoon af. Dit vond ik zelf erg fijn zodat je direct weet waar je aan toe bent. Ook ben ik enorm te spreken over de service van de snackwagen. Ze waren netjes op tijd bij ons, het eten was heerlijk en werd vers bereid en alles werd na afloop weer netjes opgeruimd.