Tips om je jong te laten voelen!

Deze tips zullen je helpen om je jonger te laten voelen! Beweeg, leer en socialiseer zijn de belangrijkste en je zult zien dat je je energieker, fitter en gelukkiger zult voelen!

  1. Pak vaker de fiets dan de auto

Bewegen maakt je fit en gezond! Als tiener mocht je ook geen auto besturen dus deed je veel op de fiets. Het is natuurlijk makkelijk om nu als volwassene de auto te pakken maar je zult merken dat je na al een paar weken je fitter zult voelen, en je bent ook nog eens goed bezig voor het milieu! Win-winsituatie!

2. Ga weer studeren

Of je nu al een goede baan hebt of hogerop wilt, studeren naast je baan is tegenwoordig heel normaal en wordt door steeds meer volwassenen gedaan. ER zijn verschillende deeltijdopleidingen of cursussen die je kunt volgen. Ze verschillen van 10 weken tot 2 jaar. Kijk bijvoorbeeld naar opleiding projectmanagement of management opleiding. Je houdt je hersenen jong door ze weer kritisch te laten nadenken en nieuwe dingen te leren.

3. Spreek je vrienden wat vaker

Jongeren zijn veel bezig met socializen en maken daarom veel nieuwe vrienden. Nu hoef je niet perse nieuwe vrienden te maken maar het is leuk om oude vrienden of vrienden die je eigenlijk te weinig ziet weer eens een berichtje te sturen om wat te gaan afspreken. Je zult merken dat jullie veel te vertellen hebben!

4. Shop!

Ga de stad in voor een aantal nieuwe kledingstukken! Laat je adviseren over het soort kleding dat je figuur het beste laat uitkomen en ga eens voor een leuk kleurtje of printje.